fbpx

Kinesitherapie

Voor alle klachten van het bewegingsapparaat, gaande van nek- en hoofdpijn, gewrichtsklachten, schouderklacthen tot rugklachten en peesontstekingen.

Bij het eerste consult nemen wij uitgebreid de tijd, zodat jij als patiënt je volledige verhaal kan doen. Op basis van de intake stellen wij een aantal hypotheses op over de aard en de oorzaak van uw klachten. Deze hypotheses worden afgetoetst in het biomechanisch en funtioneel onderzoek om zo te komen tot de kern van je probleem. Hierbij kijken we niet allen naar de plaats van de pijn, maar naar de patiënt in zijn totaliteit.

Vanuit onze ervaring en scholing weten wij dat een combinatie van verschillende technieken de grootste kans op succes geven in het behandelen van je klachten. Daarom zal de behandeling bestaan uit een combinatie van oefentherapie en manuele technieken (manipulaties, mobilisaties, soft tissue technieken, myofasciale therapie en dry needling). Je krijgt tevens de nodige tools en het nodige advies om te voorkomen dat je klachten steeds terugkeren.

CONTACT