Programma’s

Individuele en digitale oefenprogramma’s

Op basis van onze screenings werken wij gepersonaliseerde en digitale oefenprogramma’s voor uw werknemers uit. Ze bieden een breed scala aan opties, van algemene krachtoefeningen tot specifieke preventieve oefeningen en intensieve cardio, en zijn overal toegankelijk met een internetverbinding.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van onze digitale trainingsprogramma's:

Gebruikvriendelijkheid: Met onze programma's kunnen uw werknemers trainen waar en wanneer ze maar willen.

Verscheidenheid: Onze programma's bieden een breed scala aan trainingsopties waardoor we veel risicofactoren kunnen counteren.

Gepersonaliseerd: Onze programma's zijn ontworpen om te worden afgestemd op individuele behoeften en fitnessniveau.

Monitoring: Er kan gekozen worden om de progressie te monitoren via ons uitgebreid volgsysteem dat gedetailleerde statistieken bevat.

Deskundige instructie: Onze programma's worden geleid door gecertificeerde trainers en experts, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste instructie en begeleiding krijgt.

Manuele behandelingen

Ons team is gespecialiseerd in manuele behandelingen die het algemene welzijn van uw werknemers kunnen verbeteren. Deze behandelingen helpen stress en spierspanning te verminderen, flexibiliteit en bewegingsvrijheid te vergroten en de bloedsomloop te verbeteren. Door deze behandelingen op te nemen in het welzijnsprogramma van uw bedrijf, kunt u het ziekteverzuim terugdringen en de productiviteit verhogen.

Manuele behandelingen zoals osteopatische manipulaties, soft tissue technieken en dry needling kunnen helpen bij het verlichten van veel voorkomende problemen zoals rugpijn, hoofdpijn en spierspanning die vaak tot ziekteverzuim leiden. Deze behandelingen bieden niet alleen verlichting van fysieke symptomen, maar bevorderen ook ontspanning en een gevoel van welzijn.

Bovendien kunnen manuele behandelingen het moreel van de werknemers verbeteren door hen te tonen dat hun werkgever geeft om hun algemene gezondheid en welzijn. Door te investeren in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers helpt u niet alleen het ziekteverzuim terug te dringen en de productiviteit te verhogen, maar bevordert u ook een positieve en ondersteunende werkomgeving.

B-PRACT@work biedt behandelingen aan op locatie voor uw werknemers. Laat ons u helpen een wellness-programma te creëren dat werkt voor uw bedrijf en uw werknemers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een consult.

CONTACT