Over ons

Welkom bij B-PRACT@work, waar we diensten van topkwaliteit leveren aan onze klanten. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat trots is op ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Bij B-PRACT@work zijn we gespecialiseerd in preventie en performance op de werkvloer door gerichte screenings en assessments. Onze diensten staan bekend om hun betrouwbaarheid en doelgerichtheid en we doen voortdurend onderzoek naar nieuwe technologieën om ervoor te zorgen dat we altijd het nieuwste en beste aanbieden. Bedankt dat u B-PRACT@work overweegt voor uw volgende project. We zijn ervan overtuigd dat we de diensten kunnen leveren die u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over wat we te bieden hebben.

Onze missie

Ons doel is een actief leven en een goede gezondheid te bevorderen door zelfbewustzijn te stimuleren. Iedereen moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen welzijn en ernaar streven dit te handhaven of te verbeteren. Wij zijn vastbesloten impact uit te oefenen op het verminderen van het aantal lichamelijke letsels door ons te concentreren op de behoeften van het individu. "Corporate wellness" is geen nieuw concept, maar wij geloven dat het een integraal onderdeel zal worden van alle industrieën. B-PRACT@work zal binnen corporate wellness er voortdurend naar streven de grenzen van innovatie te verleggen en de verwachtingen te overtreffen.

Kernwaarden

POTH

P – Performance

Ons bestaan komt voort uit de sportwereld waar elke kans wordt gegrepen om hard te werken voor die 1% winst. Onze klanten verdienen dezelfde toeweiding.

O – Open communicatie

Dat is hoe we met mensen omgaan. Door transparant en open in dialoog te gaan, kunnen we samen de grootste stappen zetten.

T – Tijd

Tijd voor uw bedrijf is belangrijk. Ook voor B-PRACT@work. Onze screenings hebben tot doel om op korte termijn zoveel mogelijk kwalitatieve data te verzamelen.

H – Holistische visie

Wij zien het lichaam als één geheel waar lichaam en geest niet van mekaar gescheiden kunnen worden. Door deze kijk is de interpretatie van data door specilaisten van cruciaal belang.

CONTACT