Diensten

We hebben een team van hoogopgeleide en ervaren professionals die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke diensten ontvangen. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, en we zijn vastbesloten om net dat beetje extra te doen om ervoor te zorgen dat zij volledig tevreden zijn met ons werk.

Screening lichamelijke risicofactoren voor chronische letsels

Veel werkgerelateerde blessures worden veroorzaakt door RSI's (repetitive strain injuries) die ontstaan wanneer een vermoeid gewricht of spier herhaaldelijk wordt gebruikt. Dit soort blessures kunnen kostelijk zijn, maar B-PRACT@work biedt een oplossing door lichamelijke risicofactoren te detecteren voordat ze uitgroeien tot een chronische blessure. Onze screening analyseert 12 evidence-based bewegingen in 5 minuten om objectieve beoordelingen te geven van de tri-planaire motorische controle en flexibiliteit van uw werknemer. Deze beoordelingen maken het gemakkelijk om te zien waar het lichaam gecorrigeerd kan worden.

diensten1

Lifestyle Assessments

Onze analyse evalueert verschillende aspecten van uw levensstijl, waaronder voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en meer, om u een duidelijk beeld te geven van uw huidige gewoonten en onderwerpen te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn. Door deze assessment kunt u weloverwogen strategische keuzes maken en de juiste stappen nemen om uw gezondheids- en welzijnsdoelen binnen het bedrijf te bereiken. Bovendien is onze analyse door verschillende internationale universiteiten gevalideerd waardoor deze toepasbasbaar is op meerdere culturen. Aarzel niet langer, doe nu onze lifestyle assessment en leidt uw bedrijf naar een bewustere en slimmere versie van zichzelf!"

Individueel advies

Ons persoonlijke advies is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Wij nemen de tijd om uw unieke uitdagingen te begrijpen en helpen u een plan te ontwikkelen dat voor u werkt. Met onze begeleiding en ondersteuning kunt u duurzame veranderingen doorvoeren die leiden tot een betere gezondheid en meer geluk.

CONTACT